Silver 500 Ppm - Colloidaal Zilver - Health Products

Gepubliceerd dec. 07, 21
6 min read

Zilverwater : Een Natuurlijk Antibioticum - Naturema Nederland

 • Wat doet colloïdaal zilver?
 • Hoeveel colloidaal zilver per dag?
 • Waar kan je Argentyn 23 voor gebruiken?
 • Is goud gevaarlijk?
 • Zilver staat namelijk al sinds mensheugenis bekend als het beste antibioticum tegen virussen, bacteriën, schimmels, parasieten en prionen dat er op aarde fysiek bestaat. Voor zover bekend zijn er meer dan duizend infectie ziekten die niet tegen zilver bestand zijn. Over hoe zilver nu precies werkt lopen de meningen echter uiteen.

  Het is immers niet het atomaire zilver dat het werk doet maar de vrije energie die door de interdimensionale poort de zieke atomen, cellen binnenkomt. Zilver is dus een interdimensionale bruggenbouwer tussen onvrije atomaire en vrije isotopische intelligente energie. Tevens zal zilver de goede virussen, bacteriën, schimmels, parasieten en prionen in ons lichaam niet doden omdat deze bij het gezonde spectrum, dimensie en bandbreedte van een gezond mens passen en dus al over voldoende vrije energie beschikken.

  Hoe Herken Je Echt Colloïdaal Zilver?

  Dit is dus helemaal het geval bij gebruik van een vitaliser (door alleen de informatie/eigenschappen van het zilver toe te voegen). Vandaag is het middels electrolyse mogelijk om microscopisch, colloïdaal, kleine deeltjes van een zuiver zilver staafje in water los te weken, waar het direct zowel intern als extern voor uw fysieke lichaam gebruikt kan worden. Colloïdaal zilver en goud.

  Het zilver in colloïdale vorm remt de micro-organismen in hun groei door haar bacteriestatische invloed. Door de relatief milde werking wordt het evenwicht hersteld tussen de mens en zijn commensalen. Authentiek colloidaal zilver. De darmflora wordt hierdoor niet aangetast. Colloïdaal zilver is inzetbaar bij verstoringen van het biologische evenwicht tussen bacteriën, virussen en schimmels van diverse aard.

  Colloïdaal Zilver Kopen? - puurcolloidaal.nl

  Het is een krachtig preparaat dat vaak een verlossende doorbraak blijkt te zijn bij slepende ontstekingen. Ook preventief blijkt colloïdaal zilver zeer waardevol te zijn. Bij neusverkoudheid, met vorming van dik gekleurd slijm door secundaire bacteriële infectie en nadat het verkoudheidsvirus de weerstand van de slijmvliezen in eerste instantie heeft verlaagd, is het neus druppelen een aangename maar vooral ook doeltreffende toepassing.

  Voor het oplossen van slijm, pus en vocht dat zich in de holtes heeft verzameld kan men colloïdaal zilver heel goed in combinatie gebruiken met de Kalium bichromicum complex kruidendruppels of tabletjes. Colloïdaal zilver is trouwens niets nieuws. Het werd al in het begin van deze eeuw ontdekt en toegepast bij de gewonden van de Eerste Wereldoorlog.

  Colloidaal Zilver Concentraat - Webshop - Puur Colloidaal.nl

  Nog steeds is het niet goedkoop, maar als je de verbluffende en vaak snelle resultaten ziet, is de prijs niet onoverkomelijk. Voor langdurige gebruikers bestaat de mogelijkheid om zelf een zilvermaker aan te schaffen. Maar met een Aqua Aurora Vitaliser is zelfs dit dus niet nodig! Tijdens de genezing van Lyme van Henk, maar ook door voorgeschreven gebruik van colloïdaal zilver bij iemand met slepende griep symptomen, bleek dat colloïdaal zilver eveneens een nadelige invloed op het genezingsproces heeft.

  Door meting middels bioresonantie merkten we dat de stralingseffecten niet optreden bij toepassing van de frequentie van zilver. Dat in het verleden colloïdaal zilver goed werkte valt te verklaren uit het feit dat er toen veel minder straling was. Maar in de huidige tijd wordt stralingsbelasting steeds bepalender. Zilver heeft niet alleen bacterie-dodende eigenschappen, het blijkt ook het afweersysteem in bepaalde functies te ondersteunen, waardoor er afvalstoffen zoals urinezuur worden losgemaakt en uitgescheiden.

  Colloidaal Zilver Water - Detoxen - Puur Colloidaal.nl

  Hierdoor kunnen in het begin van een behandeling symptomen ontstaan wanneer deze vrij gekomen stoffen niet snel genoeg afgevoerd kunnen worden. De uitscheiding van deze stoffen moet plaats vinden via de nieren. Sommige afvalstoffen moeten eerst door de lever, onze chemische fabriek, afgebroken worden voordat ze door de nieren uitgescheiden kunnen worden.

  Wanneer de uitscheiding niet snel genoeg gaat kan het lichaam via de slijmvliezen, luchtwegen, mond, maag, darmen en de huid een weg naar buiten zoeken voor zijn afvalstoffen. Dit gaat meestal vergezeld met symptomen van de slijmvliezen of de huid. U doet er in al deze gevallen goed aan uw leefgewoontes, eten, drinken, rust en beweging, levensvreugde, eens goed onder de loep te nemen en hier verandering in aan te brengen.

  Colloïdaal Zilver, Een Natuurlijk Antibioticum

  In het colloïdale goud zit ook colloïdaal zilver. Dit om eventuele bacteriële belastingen uit te sluiten (Echt colloidaal zilver). Het is door de wet niet toegestaan om in een gebruiksadvies diverse ziektes bij naam te noemen waar colloïdaal goud nog meer toegepast zou kunnen worden. U kunt deze wel in de literatuur en publicaties vinden die verschijnen.

  Het toepassingsgebied is anders dan bij zilver, waarbij het bij goud dan vooral gaat om spier en reumaklachten, de weerstand en aandoeningen van het zenuwstelsel. Michael Faraday, de beroemde Engelse scheikundige maakte in 1857 voor het eerst zuiver colloïdaal goud. Goud komt voor als sporen element in het lichaam en vooral in de hersenen.

  Colloïdaal Zilver Online Bestellen - puurcolloidaal.nl

  Het symbool is afkomstig van het Latijnse woord Aurum, dat lichten of glazen betekent. Goud is het 74ste element in de lijst van meest voorkomende elementen op aarde. Colloïdaal Goud is niet zo zeer een bacteriedoder als wel een belangrijke mentale, weerstand en immuunsysteem versterker (Authentiek colloidaal zilver). Volgens Dr. Gary Smith en Dr.

  Goud verhoogt het IQ zoals blijkt uit onderzoek en kan in vele gevallen pijn en andere ongemakken verlichten. De Chinezen gebruiken al eeuwen lang gouden munten die meegekookt worden in de rijst en groenten om sporen van goud binnen te krijgen. Colloïdaal goud stuurt het mechanisme van de lichaamswarmte en heeft een positief effect bij rillingen, opvliegers en nachtelijk zweten.

  Colloïdaal Zilverwater 15ppm - puurcolloidaal.nl

  Goud is een DNA booster en stimuleert de levenskracht. Van colloïdaal goud zijn geen bijwerkingen bekend volgens wetenschappelijke onderzoeken. In de Verenigde Staten is colloïdaal goud, net als colloïdaal zilver, een gewild middel geworden, vrij op de markt te verkrijgen en goedgekeurd door de FDA. Colloïdaal goud wordt ingezet bij veel mentale, psychische en lichamelijk ongemakken en problemen.

  Het gevolg hiervan: er ontstaat water met heel veel piepkleine zilverdeeltjes erin. Het metaal zilver, Zilver is een edelmetaal dat al jarenlang gebruikt wordt voor verschillende toepassingen op het gebied van gezondheidszorg, lichaamshygiëne en waterzuivering (Colloïdaal Zilver - Nano Mineraalwater). In het latijn noemen we zilver Argentum (Ag). Argentum betekent: helder wit. Welke producten met Colloïdaal zilver zijn er te koop? U kunt bij verschillende producten kopen met zilverwater.

  Zilver Voor Medisch Gebruik: Nut, Voordelen En Gevaren - Naturema Nederland

  Wanneer colloïdaal zilver gebruiken? Colloïdaal zilver mag niet voor inwendige toepassingen gebruikt worden in Europa. Vroeger gebeurde dat wel. Men gebruikte het om zijn reinigende en zijn antimicrobiële eigenschappen. Nu gebruikt men het zilverwater op de huid. Zijn er bijwerkingen van colloïdaal zilver? Bijwerkingen komen zelden voor, maar mogelijke effecten van zilverwater zijn:Hoofdpijn;Misselijkheid en braken;Diarree (vaak van korte duur);Pijn aan de botten;Jeuk;Stijfheid;Koude rillingen en koorts.

  Colloïdaal Zilver Online Bestellen - Puur Colloidaal.nlWat Colloïdaal Zilver Voor Je Gezondheid Kan Betekenen - Naturema Nederland
  Colloïdaal Zilverwater 15ppm - Naturema NederlandColloidaal Zilver 10ppm Crystal 1000 Ml Kopen

  Slik het product niet in. Wanneer niet gebruiken? Colloïdaal zilver is niet geschikt voor baby’s en jonge kinderen;Overleg voor gebruik met een arts als u twijfelt over het gebruik van colloïdaal zilver;Overleg ook met uw arts als u borstvoeding geeft of zwanger bent;Neem ook contact op met de huisarts wanneer u bijwerkingen ervaart van het gebruik van colloïdaal zilver.

  Werkt Colloïdaal Zilver En Goud Bij Artrose & Reuma? - puurcolloidaal.nl

  Overschrijd de aanbevolen dosering zilverwater niet;Houd zilverwater buiten bereik van kleine kinderen. Waar kan ik colloïdaal zilver bestellen? Colloïdaal zilver kopen of gemakkelijk online bestellen? Dat doet u snel en eenvoudig bij De, Online, Drogist. nl. Wilt u meer weten over dit product, of heeft u vragen over onze werkwijze? Neem dan contact op met de klantenservice.

Meer van Sport

Navigation

Home

Latest Posts

Zilverspray - 15ml (Colloidale) Nano Mineralen

Published Nov 09, 22
6 min read

Wat Is Chlorella

Published Sep 25, 22
6 min read

Vitaminen Online Kopen

Published Sep 18, 22
6 min read