Hoe Krijg Ik Grotere Borsten?? - ProBreast Plus

Published Mar 19, 21
6 min read

Tips Voor Mooie En Stevige Borsten?

Helaas zien (de meeste) mannen dat teken van voorspoed wel graag in borsten, maar niet op andere plaatsen zoals de buik en dijen. En die verschillen tussen armere/rijkere en hongerige/gevoede mannen zijn natuurlijk relatief. Het is niet zo dat rijke mannen van vrouwen met kleine borsten houden. Mannen in geïndustrialiseerde maatschappijen houden het meest van gemiddeld tot grote borsten [5,16,17] (borstgroei bevorderen). Wanneer je aan fitness of krachttraining aan het doen bent kom je al gauw in aanraking met de term: vetpercentage. Maar ook wanneer je wilt afvallen of gewoon bewust met jouw… Eén en ander wordt ook duidelijk als we kijken naar de anatomie van de borst.

Het “vezelachtige weefsel” wordt gevormd door de melkklieren en melkkanalen. Hierachter zien we de grote borstspier, de pectoralis major, met daarachter de ribben met daartussen de tussenribspieren. Zoals je ziet, bestaat de borst dus vooral uit vetweefsel. We zien dus een spier met daarvoor vet. Dit doet je misschien denken aan de buik van mannen (en vrouwen) die het niet voor elkaar krijgen om een sixpack te krijgen. Voor die buikspieren zit een laag vet die eerst weggewerkt moet worden. Helaas bestaat over zowel het buikvet voor de buikspieren als het vet in de borsten dezelfde missconceptie: Velen denken dat ze het lokale vet kunnen verbranden door de achterliggende spieren te trainen.

Vollere Borsten Krijgen? - ProBreast Plus

Volle Stevige Borsten? - ProBreast PlusGrote Stevige Borsten? - ProBreast Plus
Natuurlijk Gegarandeerd Grotere Borsten? - ProBreast PlusTips Voor Prachtige Borsten? - ProBreast Plus

Bij mannen en hun buikvet kan je je deze vergissing nog voorstellen (Hoe krijg ik grotere borsten?). voeding grotere borsten. Hoewel steeds meer mensen begrijpen dat je een sixpack maakt in de keuken (door af te vallen dus), worden we nog steeds overspoeld met de meest stompzinnige reclames van Tell-Sell, Tommy Teleshopping en soortgelijke TV-shops, waarin buikspieroefeningen en bijbehorende apparaten worden getoond en fitnessmodellen die hieraan hun wasbordje te danken zouden hebben. Er is echter geen enkele fabrikant zo stom om een reclame te maken met een apparaat voor de borstspieren met uitingen als: Van een D-cup naar een A-cap in één week met slechts 2 minuten trainen per dag!!! Tenminste, ik kan me voorstellen dat de doelgroep daarvoor behoorlijk klein is.

Filosofische vraagstukken zoals: ”Is er leven na de dood?”. Culturele vraagstukken zoals: “Hoe… Als we kijken naar de vrouwen die binnen de wedstrijdsport van bodybuilding en fitness aan de top staan dan hebben we waarschijnlijk een deel van de verklaring te pakken. Als je wilt zien wat het effect is van veel en hard trainen, kijk je immers naar de mensen die dat al gedaan hebben. Vrouwen die hun fysiek willen tonen kunnen bijvoorbeeld deelnemen aan wedstrijden in diverse klassen, variërend in mate van gespierdheid. Bovenaan (wat betreft spiermassa) hebben we de bodybuildsters staan. Rechts zien we Iris Kyle, 9-voudig Miss Olympia, na dit weekend mogelijk 10-voudig.

Hangborsten Na Afvallen?

Desondanks zullen de meeste vrouwen niet in haar schoenen willen staan. Er blijft weinig vrouwelijkheid over als je anabole steroïden “moet” gebruiken die je hormoonhuishouding veranderen in die waar een man jaloers op zou zijn. Hoeveel respect je ook hebt voor het harde werk dat ze verrichten, zullen de meesten dit niet bepaald mooi noemen. Dat deze vrouwen vaak kleine borsten hebben, kan op twee manieren verklaard worden - borstgroei bevorderen. Ten eerste natuurlijk het gebruik van mannelijke hormonen en onderdrukken van oestrogeen. De androgene (vermannelijkende) werking van testosteron laat de mannelijke eigenschappen toenemen terwijl de vrouwelijke eigenschappen juist afnemen. De tweede reden is het feit dat deze dames kurkdroog op een podium staan met een vetpercentage dat 99% van de vrouwen nooit zal bereiken.

Wil Jij Grotere Borsten? - ProBreast PlusIk Wil Grotere Borsten? - ProBreast Plus

Het vervelende is namelijk dat al die andere plaatsen waar je vet wilt verbranden verhoudingsgewijs veel minder vet bevatten. Als je expres minder calorieën eet dan je verbruikt, gaat je lichaam op zoek naar reserves. Welke plaats van opslag denk je dan dat hiervoor het meest interessant is? Die borsten natuurlijk. De populariteit van vrouwen-bodybuilding neemt hard af sinds de dames meer anabolen zijn gaan gebruiken en steeds minder vrouwelijk ogen. Bij de Arnold Classic (het op één na grootste evenement in bodybuilding en fitness) was dit jaar de klasse voor vrouwen-bodybuilding zelfs geheel vervangen voor een extra klasse bij de heren [19].

Slappe Borsten Verstevigen? - ProBreast Plus

De jongste en waarschijnlijk meest populaire klasse is de bikini-klasse - hoe kun je grotere borsten krijgen. Populair vanwege het feit dat deze dames het meest in de buurt komen van wat de meeste mannen en vrouwen als ideale lichaamstype zouden zien. Zeer slank en getraind, maar niet zo afgetraind dat alle spiergroepen zichtbaar zijn én met behoud van de vrouwelijke rondingen op de juiste plaatsen. Een groot deel, waarschijnlijk het overgrote deel van deze vrouwen op hoog niveau heeft borstimplantaten. Waarom? Omdat het onmogelijk is om én zo’n laag vetpercentage te hebben én tegelijkertijd de omvang van de borst te behouden. In de afbeelding rechts zien we aan de rechterkant India Paulino, één van de meest populaire deelneemster aan de miss bikini wedstrijden van de IFBB.

Olympia weekend. grotere borsten door eten. Links van haar heb ik een foto gevoegd van één van de weinig figure/bikini deelneemsters op dit niveau met natuurlijke borsten, Monica Specking. Het verschil is natuurlijk duidelijk. Vrouwen (en mannen) klagen wel eens dat de maatschappij ze een onmogelijke standaard oplegt. In veel, tot de meeste gevallen ben ik dat niet eens. Ik vind wel dat een dergelijke standaard (meestal “erg slank”) voor velen een te grote verandering van levensstijl zou vergen die zou neigen naar obsessief gedrag. stevige borsten krijgen. Niet wenselijk dus, maar “onmogelijk”? Strikt genomen is een dergelijk laag vetpercentage voor velen haalbaar afhankelijk dus van de offers die ervoor gemaakt worden.

Hoe Krijg Ik Grotere Borsten??

Nogmaals, om zo afgetraind te zijn én grote borsten te hebben, is zo goed als onmogelijk. Zelfs wanneer je van nature grote borsten heb. Het “grappige” is dat vrouwen die beschuldigd worden van het hebben van implantaten dit vaak op dezelfde manier ontkennen als mannen die anabolen gebruiken - grotere borsten door eten. Zo las ik dat Yeshaira Robles (miss bikini klasse, dit weekend vierde geworden mij de Olympia) aangaf natuurlijk te zijn. Nu ben ik geen expert op dit gebied en het is naar om mensen onterecht te beschuldigen, maar ik zou zeggen Google de naam en vorm je eigen mening. Als ze er zo uitzien wanneer ze haast geen grammetje vet heeft, zou je denken dat ze met een normaal vetpercentage behoorlijke rugklachten zou moeten hebben.

Stevige Ronde Borsten? - ProBreast PlusGrote Stevige Borsten? - ProBreast Plus


Het alom begeerde wasbordje. De theorie achter het verkrijgen van een wasbordje en strakke buik is erg simpel. De praktijk is echter voor velen zo moeilijk dat ik er toch maar… Daarvoor geldt hetzelfde als voor die buikspieren waar vet voor zit. Visueel heeft het geen zin om buikspieren te trainen als daar veel vet voor zit (wel als het gaat om core-power natuurlijk). Als de buikspieren groter worden, duwen ze het vet verder naar voren en lijk je nog dikker. Dit geldt echter ook voor het trainen van de borstspieren waarbij het dus een voordeel biedt. Juist wanneer je afvalt en je borsten kleiner worden, is het handig als de spieren die daar onder zitten groter worden.

More from Kopen

Navigation

Home

Latest Posts

Eiwitpoeder

Published Nov 26, 21
15 min read

Colloidaal Zilver 500ppm - Naturema Nederland

Published Nov 22, 21
7 min read