Wat Is Colloidaal Zilver Water? - puurcolloidaal.nl

Gepubliceerd dec. 10, 21
6 min read

Naturapharma Colloidaal Zilver Drupp Nph - puurcolloidaal.nl

Ook is aangetoond dat cirkelvormige metaalzilverdeeltjes onder de 10 nm, de meest krachtige biocide eigenschappen bezitten, zonder dat ze gezonde cellen aantasten. Ppm staat voor parts per million, en is een aangenomen standaard die eigenlijk zo veel zegt als mg per liter. Veel mensen denken: “Hoe meer ppm hoe beter”.

Colloidaal Zilverwater - Puur Colloidaal.nlGebruiksaanwijzing Zilverwater - puurcolloidaal.nl

Zo is het ook met zilver en andere nano mineralen. Hoe kleiner de deeltjes, hoe makkelijker ze “oplossen” en overal naartoe getransporteerd kunnen worden om daar hun werk te doen. Bovendien heb je door kleine deeltjes te maken met dezelfde hoeveelheid zilver veel meer deeltjes ofwel ‘soldaten” voor je lichaam.

Colloidaal Zilver - Naturema Nederland

Colloïdaal Zilverwater 15 Ppm - Puur Colloidaal.nlColloïdaal Nano Zilver Water 1 Liter - puurcolloidaal.nl

Verscheidene onderzoeken bevestigen wat Dr. Becker al zei in de jaren 70: zilver induceert de-differentiatie van cellen, die dan terug kunnen vormen naar stamcellen. Stamcellen kunnen elke gewenste vorm aannemen, waardoor ze genezing in de hand werken [15,17]. Dit maakt dat zilver niet alleen effectief is als biocide en antisepticum, maar ook actief genezing in gang zet.

Ook Dr. Becker en vele andere artsen als Dr. Nordstrom van het karolinska Instituut in Zweden, beschreven al decennia terug de heilzame werking van zilver tegen kanker. Mogelijke verklaringen daarvoor waren de versterking van het immuunsysteem en de invloed op stamcellen. Hoe het precies werkt is de onderzoekers nog altijd onduidelijk.

Natuurlijk Antibioticum Colloïdaal Zilver - Puur Colloidaal

Verschillende temperaturen en PH waardes maakten hierbij geen verschil [4,9,18]. Amerikaans onderzoek, dat interessant genoeg ten tijde van de Ebola uitbraak ontkend werd, bracht naar voren dat zilveren nano deeltjes in staat waren om hemorragische (met bloedingen gepaarde) koortsvirussen, waaronder Ebola, in de cellen te neutraliseren door genexpressie en reproductie van het virus te stoppen.

 • Hoe maak je Colloïdaal zilver?
 • Hoe lang is colloïdaal zilver houdbaar?
 • Waar kan je Argentyn 23 voor gebruiken?
 • Is goud gevaarlijk?
 • Dit bevestigt wederom dat de deeltjesgrootte veel belangrijker is dan de ppm (mg /liter) [13,18]. In een twee jaar durend onderzoek bij proefpersonen met chronisch terugkerende luchtweg- en kno klachten, meestal veroorzaakt door virussen, bleven luchtweginfecties uit en sinusklachten waren binnen 1 tot 2 weken over, wanneer dagelijks 1 tot 6 tabletten nano zilver werden geconsumeerd.

  Coloïdaal Zilver Is Een Zeer Effectief Antibioticum - Puur Colloidaal

  Ook de adel gebruikte zilveren serviesgoed om ziektes buiten de deur houden. Er zat wel één nadeel aan: de relatief grote zilverdeeltjes die ze binnen kregen van poreus serviesgoed konden gaan stapelen in weefsels, wat onder invloed van zonlicht een blauwgrijze verkleuring van de huid en slijmvliezen kon opleveren, argyria genaamd.

  Deze eigenschap bleek ook te gelden voor andere lichaamsweefsels. Zo versnelt zilver ook het herstel van huidcellen bij wonden en huidinfecties. Om die reden wordt Zilver op grote schaal gebruikt bij de behandeling van . Ook zorgt het voor minder (Authentiek colloidaal zilver). Shampoos, pleisters, crèmes en sportkleding worden met zilver verrijkt voor een antibacteriële werking en sneller herstel van de huid.

  Colloidaal Zilverwater

  Ook ontdekten ze dat nano zilver vooral effectief was, als het preventief werd ingenomen of in de eerste uren na de infectie. Zilver wordt tegenwoordig ook gebruikt om cellen te kleuren waarna een diagnose gesteld kan worden voor bijvoorbeeld neuro pathische aandoeningen. In medische hulpmiddelen als pacemakers en kunstheupen wordt zilver verwerkt om bacteriehaarden te voorkomen in het lichaam (Echt colloidaal zilver).

  huidige wetgeving staat voor veel supplementen niet toe dat er op de verpakking staat waar het voor is. Soms, zoals bij zilverwater, mag er niet eens op staan dat het voor inwendig gebruik is. Dit zou voor de veiligheid van de consument zijn. Hoewel het goed is dat er een beperking is op het zomaar op de markt brengen van allerlei producten zonder gedegen onderbouwing, zorgt het bij veel producten juist onterecht voor veel verwarring en ontbreken van informatie voor de consument én deskundige.

  Wat Is Colloïdaal Zilver Water? - Naturema Nederland

  In 2002 is de EFSA opgericht, de European Food Safety Administration, het Europese overheidsorgaan, dat verantwoordelijk is voor de veiligheid van voedingsmiddelen en geneesmiddelen. Zij bepalen onder meer de veiligheid van levensmiddelenadditieven, landbouwgif en de inhoudsstoffen van voedingssupplementen. Zij beslissen welke voedingsmiddelen, voedingsstoffen en uitspraken over voeding(stoffen) zijn toegestaan. Zij bepalen óók of de wetenschappelijke onderbouwing voor die stoffen als ‘relevant’ geldt of niet.

  De is in het leven geroepen om de gezondheid en het welzijn van de Europeanen te waarborgen (Echt colloidaal zilver). In de praktijk echter, blijkt de EFSA al vele malen voor belangenverstrengeling in opspraak te zijn geweest. Leden van de EFSA blijken vaak afkomstig uit de farmaceutische-, voedingsmiddelen- en chemie-industrie, zoals Monsanto en Bayer.

  Colloidaal Zilver Water-colloidal Silver-immuun Supplement - Naturema Nederland

  Bron: ‘Dodelijke leugens, artsen en patiënten misleid’ van C.F. van der Horst. De Codex Alimentarius is een mondiale advies gevende commissie, wiens richtlijnen in de praktijk als wetgeving worden geïmplementeerd, o. a. door de EFSA (Hoogwaardig colloidaal zilver). De Codex bestaat al sinds de jaren 60 en heeft er voor gezorgd dat de industrie bepaalt wat we wel en niet mogen eten, welke ingrediënten gebruikt mogen worden en welke reclames en beweringen gedaan mogen worden.

  Het is algemeen bekend dat er voedingswaren als gezond bestempeld worden die dat helemaal niet zijn en er is een groot gebrek aan duidelijke en open informatie over het gros van de voedingsmiddelen die wij in de supermarkten kopen. De enigen die daar bij gebaat zijn, zijn leveranciers van goedkope voedingsmiddelen.

  Colloidaal Zilver 500ppm - Puur Colloidaal

  De Codex Alimentarius en de EFSA lijken elkaar ook wederzijds te beïnvloeden en hebben meerdere malen laten zien elkaars richtlijnen over te nemen. Zij hanteren het principe dat ‘En zo is het geschied met onder meer colloïdaal zilverwater. Ook hier ontbreekt duidelijke, open informatie. Welke industrie is hier bij gebaat? En wij? Voor meer informatie over de veiligheid van nano zilver, zie het rapport zilver en veiligheid. Gelukkig zijn er objectieve informatiebronnen te vinden.

  De meest zuivere vorm is een elektrisch proces, elektrolyse genoemd, wat ervoor zorgt dat er zilverdeeltjes kleiner dan een tienduizendste millimeter kunnen worden verkregen. Als de deeltjes tussen de tienduizendste en honderdduizendste millimeter in grootte zijn en dezelfde lading bezitten, is er geen stabilisator nodig om ze in suspensie te houden.

  Colloïdaal Zilver Kopen? - Hoogste Kwaliteit Zilverwater - Puur Colloidaal

  Dit is de methode die Medi, Tech gebruikt. Andere methoden gebruiken oplossingsstoffen of vermalen het zilver. Bij deze productiemethoden zijn stabilisatoren nodig in de vloeistof. Zij maken de oplossing onzuiver en verhinderen de werking van de zilverdeeltjes. : Vanaf 1900 tot het begin van het tijdperk van de moderne antibiotica (rond 1938) was zilver een van de hoofdpijlers van de medische praktijk in Europa en Amerika.

  Meer van Doorbloeding

  Navigation

  Home

  Latest Posts

  Zilverspray - 15ml (Colloidale) Nano Mineralen

  Published Nov 09, 22
  6 min read

  Wat Is Chlorella

  Published Sep 25, 22
  6 min read

  Vitaminen Online Kopen

  Published Sep 18, 22
  6 min read