Zilverspray - 15ml (Colloidale) Nano Mineralen

Gepubliceerd nov. 09, 22
6 min read

Nano Goudwater

Nano Zilver is een echte voeding voor de huid en werkt ook nog eens antibacterieel. Een echte alleskunner. Bij The Health Factory staat nano zilver dan ook bekend onder de naam ‘Genius’. Het product is volgens unieke wijze geproduceerd en bestaat uit gezuiverd water met ultra kleine deeltjes puur zilver.

Colloïdaal Goudwater 15 PpmColloidaal Zilver

Sinds wij geen nano zilver supplementen konden vinden van gelijke of betere kwaliteit is de Nano zilver van The Helath Factory op dit moment de enige in ons assortiment (Colloïdaal Zilver Zalf met Goud 100 ml). Colloïdaal zilverwater 15PPM - Bestellen. Het advies van The Health Factory is om Nano Zilver in te zetten voor uitwendig gebruik. Dit is ook in lijn met de adviezen van de gezondheidsraad.

Colloidaal Zilverwater/hydrosol

Dit zorgt ervoor, dat dat de deeltjes blijven zweven in het water en het niet samen klonteren. Een goed zetapotentieel zou liggen tussen de 55-60 millivolt. De 60mv in het nanozilver van THF zou dan goed zijn. Een goede sterkte van nano zilver ligt tussen de 10 en 20 ppm.

Colloïdaal Goud - Health GoodsColloïdaal Zilver Zalf Met Goud 100 Ml

THF meld dat hun Nano Zilver 15ppm bevat. Hiermee zitten zij precies in het midden qua sterkte. De nano zilver van THF is elementair (Puur Colloidaal - Colloidale producten van hoogstaande kwaliteit). Dit betekent, dat er géén enkele verbinding plaatsvindt. Door de elektrolyse krijgen de zilver deeltjes in het water een elektromagnetische lading ( zetapotentieel) Dit zorgt er o.

Colloïdaal Zilver En Goud

Ook zorgt het ervoor dat de deeltjes niet gaan drijven. Aan de heldere en transparante kleur kun je zien dat dit nano zilver puur en zuiver is gebleven. Dit is iets waar u op kunt letten als u een nano zilver koopt ongeacht welk merk. Van onze klanten krijgen wij terug dat zij zeer tevreden zijn over de nano zilver.

Slim want dat is duidelijk goedkoper dan steeds alleen de spray te kopen - colloidaal goud kopen. De kleine spray flacon is populair omdat daarmee makkelijk een kleine dosering over de huid, neus of mond aangebracht kan worden. Als u puur de grote fles gebruikt is het gericht en klein doseren een stuk lastiger.

Colloidaal Producten - Gezondheid

Geen gedoe met pasjes of stickers plakken, maar automatisch sparen voor korting. Als je een account hebt bij Puur Mieke dan spaar je automatisch bij elke bestelling spaarpunten. Vanaf 100 spaarpunten kun je al een kortingscode/cadeaubon aanmaken. Elk punt staat voor € 0,03 korting. Hieronder lees je hoe je direct kunt gaan sparen :) Om punten te kunnen sparen moet je een account hebben bij Puur Mieke.

Voor elke euro die je bij Puur Mieke besteedt (verzendkosten uitgezonderd), krijg je één spaarpunt. De spaarpunten worden automatisch voor je bijgehouden en kan je terugvinden in de speciale Spaarpunten-app die je linksonder op de homepage zit staan (de groene knop met de muntjes en het aantal gespaarde punten). Log in op je account en klik vervolgens links in het menu van het de Spaarpunten-app op de knop cadeaubon aanmaken.

Colloidaal Goud Ervaringen

Na een paar minuten wordt de cadeaubon in het overzicht van de Spaarpunten-app weergegeven. Vanuit hier kun je hem kopiëren en gebruiken bij je bestelling. In het winkelwagentje kan je in het vakje Kortingscode jouw persoonlijke kortingscode invullen. Klik op toepassen en de korting wordt direct verrekend. Ben je enthousiast over Puur Mieke en wil je dit graag delen met je familie en vrienden? Dan kan je vanaf nu extra spaarpunten ontvangen met de Tip een vriend mogelijkheid! In jouw Spaarpunten-app staat op de beginpagina (Spaarpunten) jouw persoonlijke code (begint met RAF-).

Zij ontvangen met de code 5% korting op hun eerste bestelling en jij spaart hier vervolgens 75 spaarpunten mee, die ongeveer gelijk staan aan € 2,25. Makkelijker kan niet :) De opgebouwde spaarpunten worden automatisch aan jouw spaarpunten-app op je accountpagina toegevoegd en kan je daar ook omzetten naar een cadeaubon.

Colloïdaal Zilver En Goud, Onmisbare Alternatieven

Geannuleerde/niet betaalde bestellingen komen niet in aanmerking voor spaarpunten Indien producten geretourneerd worden of zijn, zullen de eventuele toegekende spaarpunten worden gecrediteerd Spaarpunten zijn niet overdraagbaar Puur Mieke is gerechtigd wijzigingen toe te brengen in deze voorwaarden Bij vermoeden van misbruik is Puur Mieke gerechtigd wijzigingen aan te brengen in het (persoonlijke) spaarpuntensysteem en/of spaarpuntenaantal - Colloïdaal Goudwater 50 ppm - pijnstiller,spieren, gewrichten.

De tip een vriend code kan bij elke bestelling worden ingezet, behalve in combinatie met een lopende kortingsactie met code. Er kan namelijk maar 1 code per bestelling worden ingevoerd in ons systeem - colloidaal zilverwater.

Nano Mineralen En Covid

Een volgens unieke methode geproduceerd mineraalwater, bestaande uit gezuiverd water met 15mg/l (15ppm) ultra kleine deeltjes puur zilver. Wanneer zilverdeeltjes enkele nanometers klein zijn (1 nanometer is een miljoenste deel van een millimeter), is het effect bijzonder krachtig. De zilverdeeltjes worden snel en volledig opgenomen door de huid en de slijmvliezen.

Colloïdaal zilver wordt ook wel zilverwater genoemd, nano zilver of zilverhydrosol. Het is een oplossing die bestaat uit piepkleine zilverdeeltjes die zijn opgelost in een soort water. Het zilverwater wordt uitwendig op de huid gebruikt. Colloïdaal zilver, oftewel zilverwater wordt gemaakt door elektrische stroom door water te leiden. In een bak met water zitten zilverstaven die als gevolg van de stroom die erdoorheen wordt geleid, kleine deeltjes zilver loslaten.

Het Effect Van Goud- En Zilverdeeltjes

Het metaal zilver, Zilver is een edelmetaal dat al jarenlang gebruikt wordt voor verschillende toepassingen op het gebied van gezondheidszorg, lichaamshygiëne en waterzuivering. In het latijn noemen we zilver Argentum (Ag). Argentum betekent: helder wit. U kunt bij verschillende producten kopen met zilverwater. Hieronder vindt u een aantal voorbeelden.Crystal colloïdaal zilverwater: Crystal colloïdaal zilverwater is een mix van zeer kleine zilverdeeltjes van 0.

Sovereign Silver: Sovereign Silver heeft verschillen producten met zilverwater in het assortiment. Waaronder de Sovereign Silver Eerste Hulp Gel voor gemakkelijke toepassing op de huid.Meditech Europe Meditech Colloïdaal Zilver: Een merk met colloïdaal zilverwater gemaakt volgens het bekende productieproces. Voor uitwendig gebruik op de huid.Argentyn 23: Argentyn 23 is een merk van Natural Immunogenics.

Colloïdaal Goud: Alle Kennis Op Een Rijtje Gezet

Colloïdaal zilver mag niet voor inwendige toepassingen gebruikt worden in Europa. Vroeger gebeurde dat wel. Men gebruikte het om zijn reinigende en zijn antimicrobiële eigenschappen. Nu gebruikt men het zilverwater op de huid. Bijwerkingen komen zelden voor, maar mogelijke effecten van zilverwater zijn:Hoofdpijn;Misselijkheid en braken;Diarree (vaak van korte duur);Pijn aan de botten;Jeuk;Stijfheid;Koude rillingen en koorts.

Slik het product niet in. Wanneer niet gebruiken? Colloïdaal zilver is niet geschikt voor baby’s en jonge kinderen;Overleg voor gebruik met een arts als u twijfelt over het gebruik van colloïdaal zilver;Overleg ook met uw arts als u borstvoeding geeft of zwanger bent;Neem ook contact op met de huisarts wanneer u bijwerkingen ervaart van het gebruik van colloïdaal zilver.

Colloïdaal Zilver, Een Natuurlijk Antibioticum

Overschrijd de aanbevolen dosering zilverwater niet;Houd zilverwater buiten bereik van kleine kinderen. Colloïdaal zilver kopen of gemakkelijk online bestellen? Dat doet u snel en eenvoudig bij De, Online, Drogist. nl. Wilt u meer weten over dit product, of heeft u vragen over onze werkwijze? Neem dan contact op met de klantenservice.

Koopt u uw zilverwater product online voor 21. 30 uur? Dan bezorgen wij uw bestelling de volgende dag aan huis. Bestellingen boven de 20 euro worden bovendien gratis thuisbezorgd. Wat kost zilverwater? Bovenaan deze pagina ziet u de huidige prijs van de producten met colloïdaal zilver. Ook ziet u het hier wanneer producten met zilverwater eventueel in de aanbieding zijn.

Meditech Colloidaal Zilver Zalf Met Goud 50 Ml Kopen?

Colloidaal Zilver Water 50 Ppm - DetoxenColloidaal Goud Ervaringen


Bij honden wordt het colloïdaal zilver bijvoorbeeld gebruikt voor het schoon houden van de oren en de huid. colloidaal goud..

Meer van Cortisol

Navigation

Home

Latest Posts

Zilverspray - 15ml (Colloidale) Nano Mineralen

Published Nov 09, 22
6 min read

Wat Is Chlorella

Published Sep 25, 22
6 min read

Vitaminen Online Kopen

Published Sep 18, 22
6 min read