Harmonic Quantum Resonsance

Gepubliceerd jan. 11, 22
6 min read

Schadelijke Straling

Hoeveel straling geeft een mobiele telefoon?

Elke mobiele telefoon zendt ongemerkt straling uit op verschillende frequenties. De sterkte van deze straling is echter door Europa aan banden gelegd en moet wettelijk onder de 2 Watt per kilogram lichaamsgewicht blijven.

Is gsm in broekzak gevaarlijk?

rofessor Devra Davis waarschuwt voor de gevaren van het toestel in je zak of beha te zetten. Ze heeft namelijk jarenlang de effecten van stralingen door gsm's bestudeerd. Zo kunnen de stralingen onder andere het DNA en de mannelijke vruchtbaarheid beschadigen.

Welke mobiele telefoon heeft de minste straling?

Van alle telefoons zijn de smartphones van Samsung te herkennen aan hun lage stralingsniveau in verhouding tot andere merken. Tevens zijn de Samsung Galaxy Note 8 en ZTE Axon Elite zijn naar voren gekomen als de telefoons met het laagste stralingsniveau.

Is een mobiel slecht voor je gezondheid?

De World Health Organization heeft aangegeven dat de straling van elektronische apparaten, dus niet alleen straling van je mobiele telefoon, slecht zijn voor het menselijk lichaam en de kans op kanker kunnen vergroten.

Hoe telefoon in broekzak?

"Kijk maar eens in de gebruiksaanwijzingen van je iPhone, daarin staat letterlijk het advies dat je dit beter niet doet. Een studie heeft namelijk aan het licht gebracht dat dit de botdichtheid in het bekken kan aantasten. Daarom kan het verstandig zijn je smartphone in een handtas en niet je broekzak te bewaren."

Welke soort straling gebruikt een smartphone?

Draadloze communicatie is mogelijk door het transport van informatie via radiofrequente elektromagnetische velden. Voor de mobiele telefoons is momenteel een frequentiegebied van 300kHz tot 3GHz in gebruik. De mobiele telefoon wordt ook steeds meer gebruikt voor allerlei toepassingen.

Wat is Sat waarde telefoon?

De stralingswaarde van je gsm-toestel wordt ook wel SAT-waarde (of SAR in het Engels, staat voor 'specific absorption rate') genoemd. Dit geeft aan hoeveel elektromagnetische energie er in het lichaam opgenomen wordt bij gebruik van het mobiele toestel.

Waarom is apparaten uitschakelen beter voor je gezondheid?

Verschillende recente studies tonen aan dat het licht dat de apparaten afgeven, het bioritme verstoort waardoor minder slaaphormonen (melatonine) worden aangemaakt, die maken dat men slaperig wordt, en meer cortisol dat u wakker houdt. Daardoor raken we later in slaap en slapen we ook minder diep.

Waarom het slecht is om op je telefoon te zitten voor het slapen gaan?

De led-technologie, die in huidige schermen van computers, laptops, tablets en smartphones zit, zendt meer blauw licht uit dan oudere beeldschermen. Dat dit blauwe licht invloed heeft op de biologische klok en zo de slaap kan verstoren, was al bekend.

Welke smartphone past in broekzak?

Wil je graag dat het toestel gemakkelijk in je broekzak past? Kies dan een kleine mobiele telefoon. Omdat telefoons tegenwoordig gemiddeld steeds groter worden, zijn de kleinste smartphones vaak oudere modellen. Vanwege de oudere specificaties zijn deze toestellen minder geschikt voor zware taken zoals gamen.

Zet de hematiet tussen jou en de computer. Hiervoor kan je ook gebruiken. Hematiet en azuriet-malachiet werken als een soort magneet voor de elektrosmog. Na gebruik goed ontladen, door ze even op de grond te leggen. Voor beschermingtegen elektrosmog onderweg kun je in combinatie met of in een sieraad of een zakje van natuurlijk materiaal gebruiken.

Elektrosmog verhinderen in je slaapkamer, Als we het over elektrosmog hebben, dan hebben we het eigenlijk over niets. Althans niet iets wat we vast kunnen vastpakken, wat we kunnen zien of kunnen ruiken. Maar het is er wel. Het is voor ons mensen niet waarneembaar en toch ervaren steeds meer mensen de nadelige gevolgen hiervan.

Electrosmog Bescherming

Dus eigenlijk alles wat elektrisch is zendt deze straling uit. Er is wel verschil in de sterkte van de straling, de straling is bijvoorbeeld veel sterker van zendmasten, WIFI routers en telefoons. Steeds meer mensen hebben onverklaarbare gezondheidsklachten; voelen zich niet fit, slapen slecht, hoofdpijnklachten en nog veel meer vage klachten.

Verschillende wetenschappelijke studies spreken elkaar tegen. Zeker is dat elektromagnetische velden, daadwerkelijk invloed hebben op al het levent organisme. Ook wanneer het wetenschappelijk bewijs nog niet eenduidend is, veel mensen zijn ervan overtuigd dat EMF de mogelijke veroorzaker is van onverklaarbare symptomen en dat EMF wel degelijk invloed heeft op ons welzijn.

Bescherming Tegen Straling

Probeer eens om de typische elektrosmog veroorzakende apparaten, voor een paar dagen of zelfs een paar weken, uit de slaapkamer te verbannen. Denk hierbij aan:Mobiele telefoon en draadloze telefoon, Computer, laptop en tablet, Hoofdtelefoon, Televisie, Radio, Computerspelletjes, Alle apparaten die elektrische voeding nodig hebben, Wekkerradio en of wekker aangesloten op stroomnet, Babyphone aangesloten op stroomnet, Elektrische deken, elektrisch kussen, Bedden met elektrisch verstelbare bodem, Wifi netwerken, Hoeveel van deze apparaten staan er bij jou in de slaapkamer? De slaapkamer is vaak niet alleen meer om te slapen, maar verheven tot tweede woonkamer met alle elektrische apparatuur van dien (gsm straling).

Hoe meet je elektrosmog? Om te begrijpen hoe intensief de elektromagnetische straling in ons dagelijks leven is, zou je eigenlijk de intensiteit moeten kunnen meten. De het meest eenvoudige hulpmiddel is de kompas, deze geeft op een betrouwbare manier de magnetische velden aan met z’n naald. Harmonic Quantum resonsance. Er zijn natuurlijk ook veel complexere apparaten.

Gsm Straling

Hier verblijven we gemiddeld 1/3 deel van de dag, tijdens onze nachtrust, door. We moeten deze ruimte niet onderschatten. Wil je echt een professionele meting laten uitvoeren, dan kun je contact opnemen met Bureau Straling MetenHoeveel invloed heeft elektrosmog op onze nachtrust? Inmiddels is er al een hele lijst met symptomen bekend die in verband worden gebracht met elektrosmog op het menselijk organisme.

Bescherming Tegen Straling  Straling Van Mobiele Telefoons En Zendmasten - EMF health kaart

Als we de televisie of smartphone niet uit kunnen zetten omdat er een interessant programma op is, leveren we dubbel zoveel op onze slaapkwaliteit in. Door het licht dat de apparaten uitstralen, interpreteren onze hersenen het als ‘klaarlichte dag’, en geven het signaal ‘wakker blijven af’. Als je toch niet al je apparatuur kunt of wilt verbannen, schakel dan in ieder geval alles uit - gsm straling.

Hqr

Liever wat verder weg, minimale afstand tussen slaapplaats en wekker moet één meter zijn. Een bijkomend voordeel is dat je sowieso je bed uit moet komen om de wekker uit te zetten. Niet voor iedereen een prettige gedachte maar het werkt wel. Veel mensen gebruiken de mobiele telefoon als wekker en daarnaast ook nog vaak om bereikbaar te zijn.

10 Tips Voor Minder Schadelijke Straling Van Smartphone, Wifi - EMF health kaartSpeciale Broekzak Beschermt Tegen Straling

Kun je echt niet zonder je mobiele telefoon ’s nachts probeer dan de straling te verminderen met een nightholder. De nightholder houdt 75% van de straling tegen en het bereik is 100%. Draai de openzijde van de slaapplaats af. Bovenop de nightholder liggen Zirben vlokken en in combinatie met een paar druppeltjes aangenaam geurende Zirben olie kun je ontspannen in slaap vallen.

Wat Je Kunt Doen Tegen Straling In Huis

We slapen het beste in een slaapkamer die zo donker mogelijk is. Zoals eerder gezegd, mocht er nog elektrische apparatuur in de slaapkamer staan, schakel dan alles helemaal uit. Standby lampjes geven verbazingwekkend veel en scherp licht. Vooral kinderen kunnen bang zijn in het donker, wil je toch een nachtlampje gebruiken, kies dan voor een warme kleur, de rood/oranje tinten zijn daarvoor erg geschikt.

Designlamp gemaakt van Zirben hout, Het is niet altijd mogelijk om alle elektromagnetische belasting uit te schakelen (Harmonic Quantum resonsance technology). Zeker in de buurt van hoogspanningsmasten en zendmasten of in steden heb je er niet altijd invloed op. Als je je dan toch wilt beschermen tegen EMF, dan kun je inzetten op ‘afscherming’.

Bescherming Tegen Straling Mobiele Telefoon

Vooral de bedden die gemaakt zijn van puur Zirben hout. Zirben bedden kan een positief effect hebben, ze beschermen tegen straling. Daarbij komt ook nog een andere factor, deze massieve bedden zijn ook vrij van chemische stoffen, denk hierbij bijvoorbeeld aan chemische lijmverbindingen. Zirben, Herz® bedden en slaapsystemen is een specialist op het gebied, bovendien zijn de meeste modellen metaalvrij.

Realiseer je wel dat een boxspring matras vol zit met stalen veren, soms wel 300 tot 500 stuks per vierkante meter. Bij een pocketveren matras zijn alle veren ook nog eens ingepakt in synthetische zakjes, zodat de veren niet in elkaar verstrengeld raken. Zie het als allemaal kleine antennes, ze houden magnetische velden vast, het wordt nog eens versterkt dat door het schuren van de veren langs de synthetische zakjes.

Wat Je Kunt Doen Tegen Straling In Huis

Als je keuze hebt kies dan voor een matras gemaakt van 100% natuurlijke materialen. Er zijn veel matrassen op de markt, de meeste bevatten traagschuim of koudschuim. Deze matrassen hebben allemaal chemische grondstoffen, zijn vaak uit verschillende lagen opgebouwd en aan elkaar verlijmd. Niet alleen de schuimsoorten maar ook de lijmverbindingen kunnen bedenkelijke stoffen bevatten.

Het advies is om deze matrassen langdurig te luchten alvorens te gaan gebruiken - bescherming tegen straling (hoogsensitief voor straling). Als je de keuze hebt, kies dan voor een matras gemaakt van 100% natuurlijke materialen. Bijvoorbeeld een matras van 100% natuurlijk latex.(Let op: en zijn ook latexmatrassen op de markt die deels of helemaal gemaakt zijn van synthetische latex)Zirben, Herz® bedden gemaakt van puur Zirben hout, Terug naar de natuur.

Elektromagnetische Straling Gezondheid

Gezond slapen in een bed van puur Zirben hout! Dat kan in een bed van Deze bedden worden in eigen timmerfabriek gemaakt van Zirben hout, het geheim van de Alpen. De bedden zijn 100% metaalvrij door een ingenieus insteeksysteem. Bijkomend voordeel is dat je nooit schroeven overhoudt of tekort komt.

Géén verf-, lak- of vernislagen. Doordat het hout puur is blijft het ook iets voor je doen, niet alleen de aangename geur is waarneembaar, maar Zirben hout zorgt er ook voor dat je hartslag met ca. 3500 slagen daalt, dat betekent 1 uur minder hart arbeid. Daarnaast zorgen de etherische oliën voor een beter herstel van het centrale zenuwstelsel.

Hoogsensitief PersoonOok de lattenbodems en schotelbodems zijn 100% vrij van metalen en gemaakt van natuurlijke grondstoffen en materialen. Tot slot zijn de matrassen gemaakt van 100% latex, het matras is dan wel wat zwaarder dan de matrassen gemaakt van koud- en traagschuim, maar je kunt er wel zeker van zijn dat er geen bedenkelijke stoffen en gassen vrijkomen.

Meer van Cortisol

Navigation

Home

Latest Posts

Zilverspray - 15ml (Colloidale) Nano Mineralen

Published Nov 09, 22
6 min read

Wat Is Chlorella

Published Sep 25, 22
6 min read

Vitaminen Online Kopen

Published Sep 18, 22
6 min read